Tiny Flashlight

Tiny Flashlight 5.2.4

Zaklamp app voor Android met veel extra functies

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Meerdere typen licht
  • Leuke extraatjes

TEGEN

  • Lichtbron vrij zwak

Goed
7

Tiny Flashlight is een gratis app voor Android die je smartphone omtovert tot zaklamp. Vergeleken met andere flashlight apps biedt Tiny Flashlight veel extraatjes, zoals stoplicht en licht van politiewagens.

Na het opstarten van Tiny Flashlight zie je een zwarte achtergrond met centraal een grote Aan-knop (zoals op computers). Druk je hierop, dan wordt je scherm helemaal wit. Hiermee is de werking van de gemiddelde gratis flashlight applicatie ook meteen beschreven. Tiny Flashlight doet er echter een schepje bovenop.

Via een klein knopje rechtsboven open je een menu met 7 knoppen. Deze geven duidelijk weer wat Tiny Flashlight te bieden heeft: voor een fellere ervaring open je bijvoorbeeld het lichtpeertje en met de kleurfunctie kies je zelf de kleur die je hele scherm inneemt. Door deze extra functies ontstijgt Tiny Flashlight de middenmoot binnen het aanbod aan gratis flashlight apps. De universele tekortkoming blijft echter behouden: het licht van je smartphone overtreft nooit de felle straal van een echte zaklamp.

Door het duidelijke menu en leuke extra functies is Tiny Flashlight een aanrader tussen de zaklamp-apps. Hou wel in gedachte dat het licht van dit type apps nooit een ouderwetse zaklamp verslaat.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Android

Meer
Tiny Flashlight

Download

Tiny Flashlight 5.2.4

Beoordelingen about Tiny Flashlight